Posted by on

Načítám Akce

« All Akce

UŽ JSME DOMA

Pá 13. Prosinec @ 20:00 - 23:30

150Kč – 200Kč

Český klenot světové avantgardní hudby, který má na svém kontě přes 3000 koncertů, zahrál si ve více jak 50 zemích světa a na české scéně působí už 35 let, ano, řeč je o jedinečných a nenahraditelných
Už jsme doma
www.uzjsmedoma.com

Start večera ve 21.00 hodin
Vstupné 150 předprodej (bude oznámen zde) a 200 na místě

Bližší informace k Už jsme doma:

Jak v České republice, tak v zahraničí není podobná hudba, jakou UJD hrají, k nalezení. Je punkově divoká, naléhavá, zároveň kompozičně náročná, do detailu propracovaná s nadčasovými texty a skvěle se u ní paří, takže barmani mají radost. Typický je zvuk trubky, sbory, neuvěřitelné tempo a živá vystoupení, která oplývají silnou energií. Snad i proto jejich publikum s nimi nestárne.

Složení kapely
Miroslav Wanek – kytara, klávesy, zpěv
Pepa Červinka – basa, zpěv
Adam Tomášek – trubka, zpěv
Vojtěch Bořil – bicí, tlesk, brek
Martin Velíšek – štětce

Diskografie
Uprostřed slov – 1990 Globus International (později také Indies, Francie a USA)
Nemilovaný svět – 1991Panton (později také Indies, Francie, Německo a USA)
Hollywood – 1993 BMG (později také Indies, Francie a USA)
Pohádky ze Zapotřebí – 1995 Indies Records (později také Polsko a USA)
Jaro Peklo Podzim Zima (soundtrack) – 1996 UJD
Uši – 1999, Indies Records (později také Polsko a USA)
Rybí tuk – 2003, Indies Records (později také Polsko, Francie, Japonsko a USA)
Jeskyně – 2010, Indies MG (později také Papagájův hlasatel a USA)
Pohádek ze Zapotřebí Znovuudělání fortelné – 2012, Indies MG (později také
Polsko)
Tři křížky – 2015, Indies MG (později také Papagájův hlasatel)
Sestřih Bratřih – 2017, Nikt Nic Nie Wie, Polsko
Kry – 2018, Indies MG a Papagájův hlasatel

Podrobnosti

Datum:
Pá 13. Prosinec
Čas:
20:00 - 23:30
Cena:
150Kč – 200Kč

Místo konání

Music Bar Velbloud
U Tří lvů 4/294
České Budějovice, 370 01
Telefon:
+420 737 157 871